ROSKILDE 

       VIDEOAMATØRER

LINK

Forsiden

Videoklubben

Aktiviteter

Opslagstavlen

Medlemskab

Kontakt

Konkurrencer

Sjællandstævnet

Personoplysninger

Regler for
Klubmesterskab

Regler for
Julemesterskab

 

Regler for
medlemsfilm

Vejledning for
dommere

Vindere klubkonkurrencer

_____

Opdateret: 25-12-2019 11:32:39
 

Privatlivspolitik for Roskilde Videoamatører.

 

 

Privatlivspolitik for Roskilde Videoamatører.

 

Roskilde Videoamatører er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Roskilde Videoamatører og de services, der tilbydes. Vi tilstræber, at du føler dig tryg ved Roskilde Videoamatørers behandling af dine personoplysninger. Roskilde Videoamatører behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

 

1. Hvornår indsamler og anvender Roskilde Videoamatører dine personoplysninger.

 

Roskilde Videoamatører indsamler oplysninger om dig ved indmelding i klubben. Her indsamler vi oplysning om dit navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, fødselsdato og redigeringsprogram. Oplysning om fødselsdato og redigeringsprogram er frivillig.

 

2. Hvornår videregiver Roskilde Videoamatører dine personoplysninger.

 

Roskilde Videoamatører videregiver aldrig dine personoplysninger til en tredjepart. Videregivelse vil kun ske, hvis det er nødvendigt for at kunne udføre en tjeneste, som du anmoder om – eksempelvis deltagelse i Sjællandsmesterskab, deltagelse i andre konkurrencer eller andre arrangementer.

 

3. Hvordan beskytter Roskilde Videoamatører dine personoplysninger.

 

Roskilde Videoamatører har truffet foranstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100% sikkerhed. Roskilde Videoamatører kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Roskilde Videoamatørers sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

4. Hvilke rettigheder har du.

 

Hvis du ønsker adgang til dine personlige oplysninger, som Roskilde Videoamatører råder over, kan du rette henvendelse til klubbens formand eller kasserer – se kontaktinformationer på klubbens hjemmeside.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, klubben råder over. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Roskilde Videoamatører om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab af Roskilde Videoamatører er betinget af, at du afgiver og opdaterer de påkrævede oplysninger, der er nødvendige for at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab.

 

5. Hvor længe opbevarer Roskilde Videoamatører dine personoplysninger.

 

Roskilde Videoamatører gemmer dine oplysninger så længe du er medlem af klubben.

Melder du dig ud slettes alle dine personoplysninger.

 

6. Henvendelse og spørgsmål.

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

www.roskildevideo.dk/rva

formand Bjarne Larsen tlf. 46 36 29 97

kasserer Søren Chr. Petersen tlf. 22 88 06 58.

 

Bestyrelsen i Roskilde Videoamatører den 11. juni 2018

 

 

25-12-2019 11:32:39

25-12-2019 11:32:39